neo V Laser

neo V Laser

Το μοναδικό σύστημα με τεχνολογία CORONA Infinite Ring Fiber

Η οικογένεια συστημάτων neoV Laser χρησιμοποιεί την υψηλότερη ποιότητα και την πιο προηγμένη τεχνολογία ινών στην αγορά σήμερα για τις διάφορες κλινικές ενδείξεις. Όλες οι ίνες για Proctology περιλαμβάνουν καπάκι χαλαζία FUSED για επιπλέον ασφάλεια.

Επιπλέον, μόνο η πλατφόρμα neoV επιτρέπει την πρόσβαση στη νέα τεχνολογία CORONA Infinite Ring Fiber, το πιο προηγμένο προϊόν στην παγκόσμια αγορά για πολλές θεραπείες. Τέλος, η πλατφόρμα λέιζερ υποστηρίζει ένα ευρύτερο φάσμα μεγεθών και σχεδίων πυρήνων ινών από άλλα συστήματα στην αγορά, επιτρέποντας την εργασία με ίνες τόσο λεπτές όσο 270 μικρά.

Το neoV1470 είναι ένα θαυμάσιο μικροχειρουργικό εργαλείο με διάφορες βασικές ενδείξεις στην πρωκτολογία ( κύστη κόκκυγος, περιπρωκτικά συρίγγια). Η κορυφή της απορρόφησης νερού στα 1470nm επιτρέπει την ακριβή κοπή με καλή πήξη του μαλακού ιστού. Ως αποτέλεσμα αυτής της μοναδικής απορρόφησης ιστών, οι διαδικασίες μπορούν να ολοκληρωθούν σε χαμηλότερες δόσεις ενέργειας που οδηγούν σε λιγότερο θερμικό τραύμα και καλύτερη επούλωση.

H μικρότερη συσκευή LASER παγκοσμίως, με τη μεγαλύτερη ισχύ

Η εταιρία neoLaser αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό και την παραγωγή ιατρικών και χειρουργικών lasers, παρέχοντας συσκευές υψηλής ποιότητος και λειτουργικότητας.

Οι αξιόπιστες συσκευές βρίσκονται στις πρώτες επιλογές εκλογής σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως, έχουν πιστοποίηση ISO13485 και σήμα CE, ενώ είναι και εγκεκριμένες από τον FDA.

Η συσκευή neoV LASER αποτελεί ένα θαυμάσιο μικροχειρουργικό εργαλείο

προσφέροντας νέες, ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές προσεγγίσεις

Ο πολύπλευρος τρόπος λειτουργίας του neoV LASER χαρακτηρίζεται από απόλυτα στοχευμένη ισχύ με τη μικρότερη δυνατή επεμβατική δράση, ενώ παράλληλα η αξιοπιστία του ενδυναμώνεται με τη χρήση της καινοτόμου συσκευής ψύξεως.

neo V LASER World Class Design

ανεπανάληπτες επιδόσεις

Πού έχει εφαρμογή το neoV Laser;

Το neoV LASER αποτελεί εξαιρετική συσκευή εκλογής για αποκατάσταση βλαβών σε ιατρικούς κλάδους, όπως η ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ, η χειρουργική πρωκτολογία, η χειρουργική σπονδυλικής στήλης, η αισθητική ιατρική και επανορθωτική δερματολογία κ.α.

Πώς λειτουργεί το neoV Laser;

Η λειτουργία του neoV1470nm LASER ρυθμίζεται σε συνεχή ή σε διακοπτόμενη. Υπό οιδηματώδη αναισθησία (Tumescent) και με αργές, συνεχείς σπειροειδείς κινήσεις εισέρχεται κάνουλα διαμέτρου 1-2mm, μέσα από την οποία διέρχεται η οπτική ίνα του LASER.

Η μέγιστη απορρόφηση που παρέχει το μήκος κύματος (1470nm) επιτρέπει ακρίβεια στην τομή των μαλακών ιστών και εξαιρετική αιμόσταση στα σημεία.

Το πλεονέκτημα αυτό δίνει τη δυνατότητα για πραγματοποίηση ενεργειών σε χαμηλότερη ισχύ, άρα και με μικρότερη θερμική επίδραση στους ιστούς (η ενέργεια του neoV1470nm LASER περιορίζεται 1mm περίπου γύρω από την οπτική ίνα), επιτρέποντας παράλληλα και καλύτερη επούλωση.

Ταυτόχρονα, διεγείρει τους ινοβλάστες για παραγωγή κολλαγόνου και συσφίγγει τους ιστούς, προσφέροντας παράλληλα εξαιρετικά ομαλό δέρμα.

Πλεονεκτήματα neo V 1470nm

  • χειρουργική ακρίβεια – εξαιρετικό εργαλείο ως προς την τομή και την αιμόσταση
  • υψηλή ισχύς – μοναδικό μήκος ενέργειας στα 1470nm
  • μοναδικός σχεδιασμός – μικρό, ελαφρύ, φορητό, έγχρωμη οθόνη αφής
  • άριστη ποιότητα υλικών νέας γενιάς – αξιοπιστία και ασφάλεια κατά τη χρήση 
  • αποκλειστική τεχνολογία ψύξης
  • ευκολία, ταχύτητα και ευελιξία στη χρήση
Χρειάζεστε βοήθεια;
Αν έχετε απορίες, σχόλια ή κάτι σας ανησυχεί επικοινωνήστε με τον ιατρό.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείστε ραντεβού

Καλέστε μας στο τηλέφωνο ή στείλτε μας μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή email και θα ανταποκριθούμε.